63 95 20 00 post@quickup.no

Personvern

quickup.no / Krepro AS tar personvern på alvor. Vi innhenter kun den informasjon vi trenger for å kunne gi god service til deg som kunde.

For å kunne sørge for at forsendelser kommer frem, trenger vi navn på kontaktperson, telefonnr og tittel. For å kunne kontakte deg via epost, trenger vi epostadresse.

Vi selger produkter med fabrikkgaranti på opp til 5 år, derfor beholder vi informasjonen i minimum 5 år slik at vi har mulighet til å videreformidle informasjon fra fabrikanten, inklusive software-oppgraderinger og informasjon om tilbakekalling eller lignende.

Noe informasjon, slik som fakturaer og tilhørende informasjon, kan ikke slettes, da myndighetene setter krav om at denne informasjonen oppbevares en viss tid.

quickup.no / Krepro AS deler ikke informasjon med tredjeparter.

quickup.no / Krepro AS bruker analyseverktøy for å analysere trafikk på web og sosiale medier, men disse dataene er anonymisert og kan ikke knyttes til person.

Behandlingsansvarlig:

quickup.no v/ Krepro AS
Postboks 233
2071 RÅHOLT
post@quickup.no

Hvis du ønsker å vite hva slags informasjon vi har lagret om deg, forandre informasjon vi har lagret om deg, eller slette informasjonen vi har lagret om deg, kontakt oss på post@krepro.no, så hjelper vi deg med det.